BESTUUR

BESTUUR ARTI SHOCK

Dirk Van Linden – Voorzitter

Startjaar: 2006
Favoriete stuk: De knecht van twee meesters

Al meer dan 10 jaar neemt Dirk de dagelijkse leiding van onze kring voor zijn rekening. Zijn eeuwige enthousiasme is dan ook zeer aanstekelijk. Hij heeft de kracht om mensen te motiveren, steeds met een gezonde dosis humor.

Georges Huysmans – Ondervoorzitter + sponsoring

Startjaar: 1985
Favoriete stuk: Veel beterschap

“Arti Shock en Georges Huysmans”, het is bijna onmogelijk om ze niet in dezelfde adem te noemen. Georges is dan ook één van de laatste stichtende leden van onze vereniging.

Naast het ondervoorzitterschap, is Georges ook verantwoordelijk voor de sponsoring. Kan ook moeilijk anders, wanneer je bijna heel de gemeente bij naam en voornaam kent!

Flor Yperman – Secretaris

Startjaar: 1995
Favoriete stuk: Brand in Mokum

Binnen het bestuur heeft Flor reeds vele functies bekleed. Dit toont zijn betrokkenheid en liefde voor onze toneelkring. Vandaag is Flor onze secretaris, die instaat voor het administratieve luik van onze vereniging.

Lieve Engelen – Penningmeester

Startjaar: 1987
Favoriete stuk: Ghetto

Lieve heeft de rol als penningmeester/schatkistbewaarder voor haar rekening genomen. Als één van de laatste stichtende leden heeft ze geschitterd in producties als LES BELLES SŒURS, Dwazen, Doodgeestig, etc.

LOGISTIEKE MEDEWERKERS

Nico Breitkopf – Ticketverkoop

Startjaar: 2013
Favoriete stuk: Schippersstraat (jawel, het toneelstuk)

Onze ticketverkoop wordt geleid door Nico. Deze ‘gekke deur’ zorgt zowel op als naast het podium voor plezier en vertier. Als hij niet acteert, zit hij in het lichtkot, achter of voor ‘den toog’, etc. Hij vindt ook altijd een reden om een repetitie bij te wonen, puur uit plezier!

Kortom: een knotsgekke, gedreven man met een ticket-plan!

An Van Bogaert – Verantwoordelijke activiteiten

Startjaar: 2006
Favoriete stuk: Doe het zelf, neushoorn!

Vrouw van Dirk, steunpilaar van de kring. Ons ‘dingeske’ zorgt onder meer voor attributen bij producties, de alom gekende spiegel na de laatste voorstelling, de bokes of gewoon voor steun wanneer je haar nodig hebt!

%d bloggers liken dit: